Accidente rutiere cu multiple victime pe drumurile botoșănene

Sâmbătă, 04 Mai 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Accidente rutiere cu multiple victime pe drumurile botosanene | imaginea 1 O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse, în noaptea de duminică, 28 aprilie a.c., între localitățile Flămânzi și Prăjeni, dar și în dreptul pădurii Rediu.

Cel mai grav eveniment a avut loc pe drumul dintre Flămânzi și Prăjeni, unde au fost implicate un autoturism și o căruță.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje aparținând Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și modul de descarcerare, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, precum și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Aceștia au constatat faptul că șoferul mașini era inconștient, fiind încarcerat și au intervenit pentru scoaterea acestuia din autoturism. Victima, în vârstă de 21 de ani, a fost preluată de echipajul SAJ, care a constat că aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Căruțașul, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului. Acesta era rănit, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma accidentului a murit și un cal.

În evenimentul de la Rediu, un tânăr de 21 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Forțele de intervenție ajunse la fața locului l-au găsit pe șofer lângă mașină, conștient. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ Botoșani și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Cazurile au rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Galerie imagini