Persoană decedată într-un grav accident rutier

Marți, 25 Iunie 2024Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Persoana decedata intr un grav accident rutier | imaginea 1 Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, sâmbătă, 15 iunie a.c., la ora 07:42, prin SNUAU 112, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Tomșani, DN 67.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Punctului de Lucru Horezu, Punctului de Lucru Bunești și Stației Grădiștea, cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și două ambulanțe SMURD, precum și mai multe echipaje SAJ.

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (1 persoană încarcerată) și un autocar (51 de minori și 5 adulți).

La ora 07:47 a fost activat Planul Roșu de intervenție al județului Vâlcea, iar după sosirea primelor echipaje si evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57. Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de pompieri, dar din nefericire, a fost declarată decedată.

Toți pasagerii implicați în accident au fost evaluați medical, iar șoferul autocarului și 4 minori au fost transportați la spital. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Persoana decedata intr un grav accident rutier | imaginea 2